Åbent 7 - 17 alle hverdage | Landsdækkende service | +45 44 99 41 41

Tæpperens i Roskilde

Har du brug for en tæpperens i Roskilde? Møbel- og Tæpperenseriet er den rette virksomhed til at håndtere dette. Med mere end 60 års erfaring kan vi tilbyde professionel og effektiv rens af tæpper til fornuftige priser.

 

Gode priser på tæpperens i Roskilde

Møbel- og Tæpperenseriet er Danmarks største specialfirma inden for rens og vask af tæpper. Vi vasker cirka 25.000 løse tæpper årligt. Med vores effektive afhentning- og leveringssystem, kan vi vaske tæpper for kunder i Roskilde. Specialdesignede maskiner og super dygtige medarbejdere er baggrunden for, at vi kan vi kan tilbyde en tæppevask i særklasse til fordelagtige priser.

 

Tæpperens i Roskilde – Hvordan?

Hvis du har bestilt en tæpperens i Roskilde, afhenter vi dit tæppe og kører det til vores vaskeri i Farum. Her foregår alt vores vask af løse tæpper. Vi forbehandler tæpperne ved at banke dem, så de bliver fri for løse partikler, og så behandles eventuelle pletter. Herefter vaskes tæppet over tre gange, hvorefter det sendes til tørring. Når tæppet er tørret helt op, inspiceres det, og behandlingen gentages, hvis resultatet ikke er tilfredsstillende. Til sidst pakker vi tæppet og sender det retur til dig. Vores leveringstid er i udgangspunktet ikke mere end en uge. Du kan naturligvis også selv indlevere og afhente dit tæppe på vores vaskeri i Farum.

 

Hurtig og fleksibel hjælp

Hos Møbel- og Tæpperenseriet har vi fokus på at yde den bedste service for vores kunder. Derfor har vi en fleksibel leveringservice, hvor vi gerne vil imødekomme dig, når vi afhenter og tilbagelevere tæpper. Det kan for eksempel være, at du har bestilt en tæpperens i Roskilde
og gerne vil have afhentet tæppet på en adresse og tilbageleveret en anden. Det er naturligvis muligt uden ekstra omkostninger. Det kan også være, at du vil have afhentet tæppet på din firmaadresse eller hos en nabo eller ven. Vi finder altid en løsning på logistikken. Vi kan også ringe til dig en halv time før vi ankommer, hvis det er en hjælp.

 

Tillægsydelser

For nogle tæpper kræver det lidt mere end en vask at gøre dem så gode som nye igen. I vores reparationsafdeling kan vi tage os af store som små reparationer. For eksempel reparation af frynser eller kanter. Hvis tæppet har en kraftig lugt, kan vi desinficere tæppet, for at fjerne lugtgener. Vi tilbyder også imprægnering, hvilket gør tæppet mere afvisende overfor snavs og smuds i fremtiden. Er der sket et farveudløb i tæppet, kan vi i langt de fleste tilfælde fjerne dette helt eller reducere det betragteligt. Kontakt os for at høre hvad vi kan gøre for at hjælpe dig og dit tæppe.

Møbel- og Tæpperenseriet

Kontaktinfo

Ryttermarken 2B, 3520 Farum

+45 44 99 41 41

[email protected]

Åbningstider

Mandag 7.00 - 17.00
Tirsdag 7.00 - 17.00
Onsdag 7.00 - 17.00
Torsdag 7.00 - 17.00
Fredag 7.00 - 17.00
Weekend LUKKET