Åbent 7 - 17 alle hverdage | Landsdækkende service | +45 44 99 41 41

Tæpperens i Vejle

Møbel- og Tæpperenseriet tilbyder en enestående tæpperens i Vejle. Som Danmarks største og ældste specialrenseri indenfor vask og rens af tæpper, er vi det rette valg.

 

Tæpperens i Vejle – Et sikkert valg

Har du brug for en tæpperens i Vejle? Så er Møbel- og Tæpperenseriet det sikre valg. Med mere end 60 års erfaring i vask og rens af tæpper, er dine tæpper i sikre hænder, når det behandles hos os. Vi har gennem årene forfinet vores rense- og vasketeknikker og investeret i topspecialiserede maskiner til tæppevask. Hos os er du sikret et super resultat, når du får dit tæppe retur. Vi er forsikrede på alle arbejdsudførelser.

 

Afhentning og levering

Med vores effektive fragtservice afhenter og leverer vi dine tæpper til rens for kun kr. 150,00 pr. ordre. Vi er Danmarks eneste landsdækkende specialrenseri inden for rens og vask af tæpper. Alle tæpper bliver vasket på vores renseri i Farum på Sjælland, hvor vi moderne maskineri og super professionelle medarbejdere til at vaske tæpper. Vi har i udgangspunktet en leveringstid på en uge og er i Vejle hver fredag. Vi kører også til Fredericia, Kolding og Horsens.

 

Tæpperens i Vejle til gode priser

Tæpper og særligt ægte tæpper er værdifulde genstande. Måske har du et marrokansk tæppe,
et traditionelt persisk tæppe, en kelim, et antikt tæppe, eller måske et topmoderne designertæppe fra Ziegler. Derfor er det en god idé at vedligeholde sit tæppe med en omgang tæppevask hos os. Vi vasker cirka 25.000 løse tæpper årligt, og vi kan med vores super effektive rense- og vaskesystem tilbyde fordelagtige priser, hvis du har brug for en tæpperens i Vejle.

 

Specialer for Møbel- og Tæpperenseriet

Udover vask af tæpper tilbyder Møbel- og Tæpperenseriet også en række tillægsydelser til stor tilfredshed for vores kunder. Er dit tæppe medtaget efter mange års brug, kan vi tilbyde at reparere frynser eller kanter. Vi tilbyder også desinficering af tæpper for at fjerne lugtgener. Døjer du med møl, kan du vælge at få mølimprægneret dit tæppe, så du er sikker på, at dit tæppe ikke bliver offer for et mølangreb. Kontakt os for at høre om vi kan hjælpe med dit tæppe.

Møbel- og Tæpperenseriet

Kontaktinfo

Ryttermarken 2B, 3520 Farum

+45 44 99 41 41

[email protected]

Åbningstider

Mandag 7.00 - 17.00
Tirsdag 7.00 - 17.00
Onsdag 7.00 - 17.00
Torsdag 7.00 - 17.00
Fredag 7.00 - 17.00
Weekend LUKKET