+45 44 99 41 41

Rens af tæpper

Er der skjolder og pletter på dit tæppe? Eller er dit tæppe bare blevet snavset med tiden? Vi tilbyder effektiv rens af tæpper i hele landet og har specialiseret os i rens af tæpper siden 1958.

Få professionel rens af tæpper

Hos Møbel- og Tæpperenseriet tilbyder vi professionel og effektiv tæppe rens. Vi har perfektioneret og udviklet vores metoder siden 1958.

Dette betyder at vi i mere end 60 år har brygget på de bedste metoder til at rense tæpper på. Vores rens består af flere steps, som også er det der får netop vores vask til at adskille sig fra andre. Nå tæppet kommer ind til rens hos os, vil det først blive banket, i vores specialbyggede bankemaskiner. Her vælges program mv., med hensyn til tæppet, så antikke og mere sarte tæpper fx ikke ødelægges. Ved at banke tæpperne først frigøres sand og løse partikler fra tæppet inden vasken. 

Dernæst bliver eventuelle pletter forbehandlet, og tæppet lægges efterfølgende ned i et stort vaskekar. Tæpperne vaskes individuelt fladt på gulvet, hvor der tages hensyn til tæppets type, tilstand osv. Som sidste del i vaskeprocessen bliver tæppet kørt igennem Europas største specialanlæg for vask og skylning af tæpper. Til sidst tørres tæpperne hængende i tørrerum i 6-8 timer. Efter dette inspiceres tæppet og eventuelle pletter og skjolder efterbehandles. Slutteligt pakkes tæppet, så det er klar til at komme retur. 

Se 4 gode grunde til at få en professionel rens af dit tæppe

1

Få et bedre indeklima med rens af tæpper: Inden tæppet vaskes hos MOT, sørger vi for at banke støv og skidt ud af tæpper med vores specialbyggede bankemaskiner. Dette medvirker til et sundere indeklime med mindre støv. 

2

Forlæng dine tæppers levetid med rens af dine tæpper. Hvis du vasker dit tæppe jævnligt, kan dette være med til at forlænge tæppets levetide. Bl.a. fordi sand og andre småpartikler bankes ud af tæppet, så de derfor ikke konstant slider på tæppets fibre.

3

Det er bæredygtigt at få renset sine tæpper. Ved at vedligeholde dine eksisterende tæpper, i stedet for at købe nye, er du med til at skåne klimaet. Samtidig har vi hos MOT udviklet vores vaskemetoder, til at være så bæredygtige som muligt, ved at genbruge vand mv.

4

Giv dit tæppe klarhed og dybde i farverne igen med en rens af tæppet. Over årene mister mange tæpper deres glans, og dybde i farven grundet støv mv. Ved at få renset dine tæpper, får de igen klarhed og dybde i farverne. 

Kort om os

Vi er en familieejet virksomhed, som blev etableret af Alfred Nielsen i 1958. Med tiden er virksomheden vokser til Danmarks eneste landsdækkende specialfirma i rens af løse tæpper. I dag er det sønnen Jens-Ole Nielsen, der driver virksomheden.

Rens af tæpper kræver en stor viden og ekspertise, og vi har fra starten benyttet og udviklet specielle renseteknikker, der giver rene tæpper uden at skade de fine tekstiler.

Som landets førende tæpperenseri er Møbel- og Tæpperenseriet det eneste danske medlem af Association of European Carpet-Cleaners.

Vi vægter kvalitet, service og rimelige priser.

Læs om Møbel- og Tæpperenseriets specialer

  • Professionel rens af tæpper
   Rensning af tæpper er vores kerneydelse. Tæpperne blive banket, vasket, skyllet, presset og tørret for at få det bedste resultat. Vi vasker mere end 25.000 tæpper årligt og kan tage hånd alle typer tæpper. Vores tæpperens tilpasses tæppets materialer og beskaffenhed.
  • Pletfjerning på tæpper
   Vi er særligt opmærksom på skjolder og pletter på tæpperne, når vi har dem inde til behandling. En målrettet indsats mod pletter er altid en del af vores rens af tæpper.
  • Reparation af tæpper
   Har tæppet slidte frynser eller kanter, kan vi tilbyde reparation. Vi tager os alle slags reparationer af tæpper. Du kan altid kontakte os for en dialog om, hvad der er den bedste løsning for dig og dit tæppe.
  • Mølbehandling
   Alle møl dør ved ved vores tæpperens. Har du et problem med møl i hjemmet eller vil du gerne lave en helgardering, kan du tilkøbe en mølimprægnering. Vi vasker et stof ind i tæppet og varmefikserer det, så dit tæppe er sikret mod fremtidige mølangreb.
  • Rens af sofa
   Vi har også specialiseret os i at udføre professionel rens af sofa. Når vi håndrenser sofaer og andre møbler gøres dette med hensyn til materialer og møblets tilstand. 

  Kort sagt er Møbel- og Tæpperenseriet specialiseret indenfor alt, der har at gøre med vedligeholdelse af løse tæpper.

  Få hentet og bragt dit tæppe til rens

  Hos MOT tilbyder vi helt særligt vores kunder at komme og afhente og leverer deres tæpper til rens, for en beskeden pris på bare 200 kr. Vores kørselsservice dækker næsten hele landet. Du kan i vores kørselsoversigt se hvornår vi kører i dit område. Du er også altid velkommen til selv at komme og indlevere og afhente dit tæppe til rens på vores renseri i Farum. Her kan du komme alle hverdage klokken 7-17. 

  Har du yderligere spørgsmål til vores rens af tæpper, vores leveringsservice eller ønsker du at lave en bestilling så kan du kontakte os på mail [email protected] , telefonisk på 44994141 eller du kan udfylde vores kontaktformular nedenfor. 

  Kontakt Os

  Du er altid velkommen til at kontakte os. Skriv her, send en mail eller ring til os.

   Kontaktinfo

   Ryttermarken 2B, 3520 Farum
   +45 44 99 41 41
   [email protected]

   Åbningstider

   Mandag: 7.00 - 17.00
   Tirsdag: 7.00 - 17.00
   Onsdag: 7.00 - 17.00
   Torsdag: 7.00 - 17.00
   Fredag: 7.00 - 17.00

   Weekend: Lukket

   logo MOT hvidt uden tekst

   Kontaktinfo

   Ryttermarken 2B, 3520 Farum
   +45 44 99 41 41
   [email protected]

   Åbningstider

   Mandag: 7.00 - 17.00
   Tirsdag: 7.00 - 17.00
   Onsdag: 7.00 - 17.00
   Torsdag: 7.00 - 17.00
   Fredag: 7.00 - 17.00

   Weekend: Lukket